Arena Kombëtare

Ky është stadiumi historik i Tiranës.

Stadiumi ndodhet në qendër të kryeqytetit. Projekti i restaurimit të Arenës Nacionale përfshin një stadium modern me 22500 vende, kafeteri, restorante, një kullë 100m, hotel me 80 dhoma dhe 256 hapsira parkimi, të gjitha mbrapa fasadës unike me ngjyrat nacionale të Shqipërisë.

Contact Us

Send us a Message

11 + 4 =

Info

Mobile: +355 69 20 63 490

Office: +355 68 40 900 99

Email: info@ads-albania.com

Address: Rr. Artan Lenja, Godina 14/1, Tirana, Albania