Produktet e P3ductal

Me me shumë se 20 vite eksperiencë, dhe ekskluzivitet në tregun Shqiptar, ADS Albania ju sjell të gjithë gamën e produkteve P3ductal. Eksploroni shërbimet e mëposhtme dhe gjeni atë që ju shërben.

sistem vetëpastrues dhe anti-mikrobal daktesh

 • cilësia më e lartë e ajrit
 • higjenë absolute
 • thjeshtësi maksimale gjatë pastrimit
 • spitale dhe salla operacioni
 • hapsira të pastra
 • industri farmaceutike
 • industri ushqimi

sistem daktesh anti-mikrobal me higjenë të lartë

 • cilësia më e lartë e ajrit
 • higjenë absolute
 • spitale dhe salla operacioni
 • hapsira të pastra
 • industri farmaceutike
 • industri ushqimi

sistem daktesh për aplikime të brendshme

 • siguria
 • qëndrueshmëria ekologjike
 • kursimi i energjisë
 • qëndra tregrare dhe zyra
 • teatre, kinema dhe ambiente sporti
 • aeroporte dhe terminale hekurushash

sistem daktesh për aplikime të jashtme

 • rezistencë ndaj agjentëve atmosferikë, si era dhe shiu
 • rezistencë ngaj shpimit
 • qëndra tregrare dhe zyra
 • teatre, kinema dhe ambiente sporti
 • aeroporte dhe terminale hekurushash
aggressive applications duct system
 • resistance to aggressive types of environments
 • resistance to corrosion
 • swimming-pools
 • dairies
 • cheese-ripening rooms
low pressure duct system
 • speed and ease of construction
 • reduced dimensions
 • reduction of processing waste
 • quadrangular canals for civil, commercial and professional systems with heads up to 250 Pa
low pressure high aesthetics duct system
 • speed and ease of construction
 • reduced dimensions
 • reduction of processing waste
 • aesthetic impact
 • quadrangular canals for civil, commercial and professional systems with heads up to 300 Pa

Contact Us

Send us a Message

11 + 4 =

Info

Mobile: +355 69 20 63 490

Office: +355 68 40 900 99

Email: info@ads-albania.com

Address: Rr. Artan Lenja, Godina 14/1, Tirana, Albania